foto

Sándor Kőmives

  • nar. 19.3.1897
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 13.11.1980 (83 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Elektrický šok
Kalaf és Turandot története (TV film)
Tengerre nézö cellák
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1976 II. Richárd (TV film)
1975 A sas meg a sasfiók (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Kínai kancsó (TV film)
Synové ohně
Volpone (TV film)
Végül
Átmenő forgalom (TV film)
1973 Die Tausenderreportage
1971 Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Vymrštěný kámen
1968 A hamis Néró (TV film)
Bánk bán (TV film)
Hosszú levél (TV film)
1967 Agův poklad
Konec sezóny
1965 Kristóf, a magánzó (TV film)
1964 A művésznő hintaja (divadelní záznam)
Férjhez menni tilos!
Lajos király válik (TV film)
1963 Fáklyaláng (TV film)
Sokové
1962 Elektra (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
Babí léto
1960 Choditi po trávniku je dovoleno
1959 Chudí boháči
Pěšky do nebe
Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1958 Pašeráci
1957 Külvárosi legenda
1954 Pro 14 životů
1953 Föltámadott a tenger
1951 Paní Déryová
1949 Janika
1948 Poslední hradní pán
1941 Vissza az úton
1940 Fűszer és csemege

TV seriály

1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1972 György barát (TV seriál)
Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Planeta vodních duchů (E12)
Zrychlená planeta (E08)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Két szomszédvár (E03)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
Bors (TV seriál)
Magdolnabál (S02E02)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Nincs kegyelem (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace