foto

Jelizaveta Nilova

  • nar. 14.12.1985 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pravosudije volkov
2008 Bělaja noč, něžnaja noč
2007 1814
2004 Sissi, l'impératrice rebelle (TV film)

TV seriály

2020 Falšivyj flag (TV seriál)
2019 Vspominaja těbja (TV seriál)
2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
Svetlana (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Plameň (E09)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
další epizody (8)
Profil ubijcy (TV seriál)
Parikmacher (S02E06)
Kukolnik (S02E05)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
další epizody (8)
Leningrad 46 (TV seriál)
Posledňaja naděžda (E07)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
2012 Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ograblenije na vodach (S04E04)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Karta smerti (S08E04)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky