foto

Grigorij Zelcer

  • nar. 18.11.1969 (50 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beglec (TV film)
2014 7 futov pod kilem (TV film)
Jolki 1914

TV seriály

2019 Němezida (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
Smertělnyj trening (TV seriál)
Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Dolgij puť domoj (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky