foto

Georg Riedel

  • nar. 8.1.1934 (85 let)
    Karlovy Vary, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Alfons leker Einstein
Vem lurar Alfons
2014 Hokus pokus Albert Åberg
2013 Jmenuji se Emil
2010 Spolehni se
1988 Ved vejen
1987 Návrat dětí z Bullerbynu
1986 Děti z Bullerbynu
Min pappa är Tarzan
1984 Bill och Hemliga Bolla
1982 Historien om lilla och stora kanin
1981 Kohout
1980 Jak se stát milionářem
1977 Rajské místo
1975 Drömdoktorn
Jorden runt med Fanny Hill
1974 Nejbáječnější Karkulín na světě
1973 Emil och griseknoen
Smutsiga fingrar
1972 Michal dělá pořádek
1971 Emil i Lönneberga
1970 Nana
Pippi na útěku
Pippi v zemi Taka-Tuka
1969 Mej och dej
1968 Fanny Hill
Mustaa valkoisella
Vindingevals
1967 Bränt barn
Mördaren - En helt vanlig person
Roseanna
Stimulantia
1966 Adamsson i Sverige
Noční hry
Ormen
Yngsjömordet
1965 Festivitetssalongen
Morianerna
Nattmara
1964 491
Bröllopsbesvär
To
Wild West Story
Äktenskapsbrottaren
1963 Prins hatt under jorden

TV seriály

2012 Albert Åberg (TV seriál)
1987 Děti z Bullerbynu (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1984 Karlsson på taket (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)
1979 Alfi tropí hlouposti (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Engeln (TV seriál)
1970 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pipi chodí po provaze a vrátí se do vily Vilekuly (S03E04)
Pipi jede ve vlaku, na seně a nakonec ve vlastním autě (S03E03)
Pipi se plaví v sudu, ztratí se a stane se pouliční zpěvačkou (S03E02)
další epizody (8)
1969 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pippi går ombord (S01E13)
Pippi håller avskedskalas (S01E12)
Pippi är skeppsbruten (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1963 Krigets vanvett

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2013 Nordisk prisgalla (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace