foto

Naoja Učida

  • nar. 1.5.1953 (66 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sókjú no Fafner: The beyond
2017 Drifters
2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
2007 Sakura taisen: New York NY
2000 Jakisobapanman to Black Sabotenman
1982 Call girl

TV seriály

2019 Dororo (TV seriál)
Vinland Saga (TV seriál)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Čičioja (E29)
Šósó (E28)
Júkai (E27)
další epizody (16)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Koigokoro (E12)
Tocunjú (E11)
Giwaku (E10)
další epizody (11)
2000 Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky