foto

Ottó Szabó

  • nar. 20.12.1920
    Szigetvár, Maďarsko
  • zem. 30.11.1998 (77 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Lišáček Lup
1978 Az elefánt (TV film)
1973 Úhor
1970 Don Quijote, vagy Don Quijote? (TV film)
Holnap reggel (TV film)
Ráktérítő (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Lví skok
1968 Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
1967 Harlekýn
Platonov szerelmei (TV film)
Tři noci jedné lásky
Változó felhözet
1966 És akkor a pasas...
1964 A szívroham (TV film)

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Korának betege (E02)
1980 Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Falešní přátelé (E12)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Száraz Martini (S01E01)
1972 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Na hlavu postavená planeta (E13)
Planeta vodních duchů (E12)
Planeta splněných přání (E11)
další epizody (13)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1969 Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Neviditelní (E11)
Mozková živice (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace