foto

Bruce Alan Miller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Zapomenutá minulost (TV film)
2005 Noční let
Prokletí
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2000 Vřískot 3
1999 Hudba mého srdce
1996 Vřískot
1987 Plíživý děs

TV seriály

2015 Vražedné Miami (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace