foto

Bruce Alan Miller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Zapomenutá minulost (TV film)
2005 Noční let
Prokletí
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2000 Vřískot 3
1999 Hudba mého srdce
1996 Vřískot
1987 Creepshow - Plíživý děs

TV seriály

2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Plea (S04E22)
Aftermath (S04E21)
další epizody (13)
2014 Pomsta (TV seriál)
Atonement (S04E10)
INTEL (S04E09)
Contact (S04E08)
další epizody (20)
2013 Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Surrender (S03E09)
Secrecy (S03E08)
další epizody (23)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Rodokmen (S02E08)
Pokání (S02E07)
další epizody (20)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Podezření (S01E09)
další epizody (4)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
Endgame (S04E21)
Chaos Theory (S04E20)
další epizody (11)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Misled and Misguided (S04E10)
Shadow Riders (S04E09)
další epizody (11)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Side Angle Side (S03E11)
Gone Missing (S03E10)
Binary Explosion (S03E09)
další epizody (23)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Silver Star (S02E11)
Bait (S02E10)
Report by Exception (S02E09)
další epizody (24)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Sex v jiném městě (S03E14)
Útěk z New Yorku (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace