foto

Frank Salsedo

  • nar. 20.5.1929
    Santa Rosa, California, USA
  • zem. 3.7.2009 (80 let)
    Manteca, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Grizzly Adams a Legenda temné hory
1998 Chosen One: Legend of the Raven, The
Málem hrdinové
1996 Ostrov mrtvého muže (TV film)
Tašunga
1995 Boy Called Hate, A
Rychlejší než vítr
Tajemství pod vodou
1994 Wolfridge
1993 Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
1990 Montana (TV film)
1988 Journey to Spirit Island
1987 Carly v akci (TV film)
Creepshow - Plíživý děs
1985 When Nature Calls
1984 The Mystic Warrior (TV film)
1982 Legenda o Daleké cestě (TV film)
1980 Ghost Dance, The
1979 Star Trek: Film
1976 Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
Přes velký předěl
1975 I Will Fight No More Forever (TV film)

TV seriály

2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Návrat Jimmyho Blackhorse (S03E21)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Čarodějův učeň (S01E09)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 McGee a já! (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Superior Court (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)

Dokumentární

1995 500 Nations (TV seriál)
1992 Earth and the American Dream

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace