foto

Janee Michelle

  • nar. 12.4.1946 (73 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Když se zlomí větev
1974 House on Skull Mountain, The
1973 Křičí, Drakula, křičí
1971 Koncert pro Satana
1970 The Red, White, and Black
1967 The Love-Ins
1965 Šilhavý lev Clarence

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
The Baptism (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Země nikoho (S02E15)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
An Old Accustom'd Feast (E08)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky