foto

Tony Grounds

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Our Girl (TV film)
2007 A Class Apart (TV film)
Dinner Party, The (TV film)
2006 All in the Game (TV film)
2001 Martins, The
1999 Births, Marriages and Deaths (TV film)
Last Christmas (TV film)
1998 EastEnders: The Mitchells - Naked Truths
1997 Our Boy (TV film)
Sex & Chocolate (TV film)

TV seriály

2020 Our Girl (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (5)
2018 Our Girl (TV seriál)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 8 (S03E12)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 7 (S03E11)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 5 (S03E09)
další epizody (7)
2017 Our Girl (TV seriál)
Nepal Tour - Episode 4 (S03E04)
Nepal Tour - Episode 2 (S03E02)
Nepal Tour - Episode 1 (S03E01)
2016 Our Girl (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2002 Bodily Harm (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 A Class Apart (TV film)
1999 Births, Marriages and Deaths (TV film)
Last Christmas (TV film)
1997 Our Boy (TV film)

TV seriály

2004 Family Business (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Dinner Party, The (TV film)
2001 Martins, The

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky