foto

Carol Tucker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 Our Girl (TV film)
2012 Julius Caesar (TV film)
2007 Slečna Marplová: Nultá hodina (TV film)
Slečna Marplová: Zkouška neviny (TV film)
2006 Ghosts

TV seriály

2008 Echo Beach (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Lék na všechny nemoci (S01E06)
Lancelot (S01E05)
Otrávený kalich (S01E04)
další epizody (6)
2007 Party Animals (TV seriál)
2006 Bombshell (TV seriál)
Sinchronicity (TV seriál)
2005 Sugar Rush (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Babyfather (TV seriál)
2000 Bruiser (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky