foto

Amanda Finlay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Grantchester: Vánoční speciál 2016 (TV film)
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2013 Our Girl (TV film)
The Psychopath Next Door (TV film)
2011 Nebezpečná závěť (TV film)

TV seriály

2017 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Viktorie (TV seriál)
Obyčejná žena (S01E05)
Princ na klíček (S01E04)
Brocket Hall (S01E03)
další epizody (5)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2008 Merlin (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky