foto

Frieda Thiel

  • nar. 29.8.1992 (26 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dirty God
2018 Been So Long
2013 Our Girl (TV film)
2012 Friday UK
Illegal Activity
Můj bratr ďábel
2010 Excluded (TV film)

TV seriály

2016 Dakteoseu (TV seriál)
Pátý (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2014 Suspects (TV seriál)
2012 Vera (TV seriál)
A Certain Samaritan (S02E03)
2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Tick Tock (S05E04)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace