foto

Henrik Schyffert

  • nar. 23.2.1968 (51 let)
    Ronneby, Blekinge län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2004 Čtyři odstíny hnědé
1999 Ben & Gunnar (TV film)
Gunnar Rehlin (TV film)
På sista versen (TV film)
1995 Bert - den siste oskulden

TV seriály

2019 Älska mig (TV seriál)
Jag vill se framåt (S01E05)
Kan du älska mig nu? (S01E04)
Solsidan (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
Episode 1 (S06E01)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2007 Hjälp! (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 Percy Tårar (TV seriál)
1995 NileCity 105.6 (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hasse & Tage - En kärlekshistoria

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Čtyři odstíny hnědé
1999 Ben & Gunnar (TV film)
Gunnar Rehlin (TV film)
På sista versen (TV film)

TV seriály

1996 Percy Tårar (TV seriál)
1995 NileCity 105.6 (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)
1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky