foto

Robert Short

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Zámotek 2: Návrat
1981 Scared to Death
1979 Starstruck (TV film)
1976 Hollywood Boulevard

TV seriály

1975 Wonder Woman (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1987 Naprogramovaná k vraždě

TV seriály

1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace