foto

Lewis Van Bergen

  • nar. 9.11.1938 (80 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Relic
1996 Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
1994 Schůzka o půlnoci
1993 Double Deception (TV film)
Rána bez milosti
1991 Bugsy
False Arrest (TV film)
1988 Colpo di stato
South of Reno
1987 Luna ve znamení Štíra
Rage of Honor
1985 Cena krve
Savage Dawn
1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1982 Modesty Blaise (TV film)
Vlastní spravedlnost
1981 Hard Country
1980 Blázni ve vězení
1978 Overboard (TV film)
Run for the Roses
1976 Passover Plot, The

TV seriály

1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Poslední boj (S01E07)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace