foto

Hugh Davidson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
2014 Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
2010 Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV film)
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
2005 Hollywood Vice (TV film)
Moje krásná čarodějka

TV seriály

2018 Nobodies (TV seriál)
Meeting Steven Spielberg (S02E12)
Getting a Sign (S02E11)
Alone Star State (S02E10)
další epizody (12)
Robot Chicken (TV seriál)
He's Not Even Aiming the at the Toilet (S09E17)
2017 Nobodies (TV seriál)
Bring Out the Champagne (S01E12)
Paul's Muse (S01E11)
The Pledge (S01E10)
další epizody (12)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
2014 Benched (TV seriál)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
The Hobbit: There and Bennigan's (S07E18)
Panthropologie (S07E09)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Born Again Virgin Christmas Special (S06E21)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
2010 Mad (TV seriál)
2009 Titan Maximum (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Dear Consumer (S04E20)
Maurice Was Caught (S04E12)
We Are a Humble Factory (S04E11)
2008 Robot Chicken (TV seriál)
They Took My Thumbs (S04E02)
Help Me (S04E01)
Bionic Cow (S03E17)
další epizody (4)
2007 Saul of the Mole Men (TV seriál)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Drippy Pony (S02E17)
Will a Grace (TV seriál)
Kurz předporodní přípravy (S08E21)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Meet the Veals (S02E16)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Looney Tunes: Králíkův útěk

TV seriály

2014 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
Episode 19 (S04E19)
Episode 18 (S04E18)
další epizody (20)
2018 Nobodies (TV seriál)
Meeting Steven Spielberg (S02E12)
Getting a Sign (S02E11)
Alone Star State (S02E10)
další epizody (12)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
The Pigeon Has Come Home to Roost (S03E20)
Real Bitches of Newport Beach (S03E19)
The Gift (S03E18)
další epizody (10)
2017 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
A Dog's Life (S03E10)
Mystery on Wall Street (S03E09)
Ring of Fire (S03E08)
další epizody (10)
2016 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
The Farmer's Daughter (S02E19)
Save Me! (S02E18)
The Bard's Curse (S02E17)
další epizody (12)
2015 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
A Plaintive Wail (S02E07)
Jason B. Sucks (S02E06)
Old Man of the Mountain (S02E05)
další epizody (12)
2014 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
Mite Tyson (S01E05)
Is Magic Real? (S01E04)
Heavyweight Champion of the Moon (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky