foto

Nick Dance

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 B&B
2015 Dartmoor Killing
Professor Branestawm Returns (TV film)
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Ivan, Amirův syn
2011 The Chemical Brothers: Don’t Think
2010 Inspector George Gently: Gently Evil (TV film)
Inspector George Gently: Peace & Love (TV film)
2007 Mansfieldské panství (TV film)
2006 Nuremberg: Goering's Last Stand (TV film)
2002 Blowing It
1998 Children of the New Forest (TV film)

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2017 The Replacement (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (6)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)
2015 The Interceptor (TV seriál)
The Royals (TV seriál)
Stand and Unfold Yourself (S01E01)
2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Hacks (TV seriál)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Stella (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Syndicate (TV seriál)
2011 Sirens (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Amongst Us (S01E08)
Music of Murder (S01E07)
The Body Farm (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
Grace (S05E07)
Alo (S05E06)
další epizody (8)
2010 Dappers (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Everyone (S04E08)
Effy (S04E07)
JJ (S04E06)
další epizody (8)
2009 Královna (TV seriál)
Off the Hook (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
Katie and Emily (S03E09)
Effy (S03E08)
další epizody (10)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
Cassie (S02E09)
Jal (S02E08)
další epizody (10)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Effy (S01E08)
2006 Bombshell (TV seriál)
Johnny and the Bomb (TV seriál)
Sorted (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Life Force (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1994 Pirates (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)

Dokumentární

2013 Churchill and the Fascist Plot (TV film)
2004 Vesmírná Odysea - Putování po planetách (TV film)
World's Worst Century (TV seriál)
2003 Poslední dny Pompejí (TV film)
1999 Moonshot - the Spirit of 69 (TV film)
1984 Živá planeta (TV seriál)
1983 Svět přírody (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1981 Forty Minutes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace