foto

Crispin Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Instinct (TV film)
Miss Marie Lloyd (TV film)
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
1989 Cold Justice
1980 Great Rock 'n' Roll Swindle, The

TV seriály

2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 1 (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
Domů (S06E02)
Rudá žena (S06E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dar (S05E07)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Our Girl (TV seriál)
Time (S01E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
2013 Ambassadors (TV seriál)
Lightfields (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
2011 Bedlam (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Crooked House (TV seriál)
Harley Street (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Les mrtvých (S04E09)
Ticho v knihovně (S04E08)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Kdo se bojí Chloe (S02E11)
Hlupákova lucerna (S02E07)
Dívka v krbu (S02E04)
další epizody (4)
2004 Bodies (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace