foto

Crispin Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Instinct (TV film)
Miss Marie Lloyd (TV film)
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
1989 Cold Justice
1980 The Great Rock 'n' Roll Swindle

TV seriály

2020 Prokletá (TV seriál)
2019 Na mušce (TV seriál)
You're Mine (S02E08)
Wide Awake (S02E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Rytíř Sedmi království (S08E02)
Zimohrad (S08E01)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Dračí kámen (S07E01)
2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
Domů (S06E02)
Rudá žena (S06E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dar (S05E07)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Our Girl (TV seriál)
Time (S01E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
2013 Ambassadors (TV seriál)
Lightfields (TV seriál)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Love That Pays the Price (S02E02)
A Faraway Country About Which We Know Nothing (S02E01)
2011 Bedlam (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S04E06)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hounded (S03E02)
Merlin (TV seriál)
Křišťálová jeskyně (S03E05)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Crooked House (TV seriál)
Harley Street (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Pán času (TV seriál)
Les mrtvých (S04E09)
Ticho v knihovně (S04E08)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Kdo se bojí Chloe (S02E11)
Hlupákova lucerna (S02E07)
Dívka v krbu (S02E04)
další epizody (4)
2004 Bodies (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky