foto

Richard Sutton

  • nar. 24.2.1978 (41 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2012 Titanic (TV film)
2008 Kiss of Death (TV film)
2005 Derailed (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2002 Dva muži šli do války

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Zápletka (S03E09)
2018 The Terror (TV seriál)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Reaper (E07)
2014 Boomers (TV seriál)
Our Girl (TV seriál)
Time (S01E01)
The Missing (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Miranda (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2007 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pod tmavými hvězdami (S11E05)
2006 Sorted (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2004 Bodies (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky