foto

David Hedison

  • nar. 20.5.1927 (91 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2005 Reality Trap, The
2004 Spectres
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Teroristické komando
1999 Na útěku
1990 Nevyhlášená válka
1989 Povolení zabíjet
1986 Smart Alec
1984 Obnažená tvář
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1982 Awakening of Cassie, The
T.J. Hooker (TV film)
1979 Ffolkes
Power Within, The (TV film)
1978 Colorado C.I. (TV film)
1977 Murder in Peyton Place (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
Art of Crime, The (TV film)
The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1973 Cat Creature, The (TV film)
Crime Club (TV film)
Žít a nechat zemřít
1972 For the Use of the Hall (TV film)
1970 Kemek
1965 Největší příběh všech dob
1961 Marines, Let's Go
1960 Ztracený svět
1958 Moucha
Rally 'Round the Flag, Boys!
The Son of Robin Hood
1957 Nepřítel pod hladinou

TV seriály

1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Léta Páně (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Double Trouble (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Amanda's (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl
1999 Inside 'Licence to Kill'
1997 Hollywood Aliens & Monsters (TV film)
1979 The Horror Show - a.z.

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace