foto

Gyula Szabó

  • nar. 15.7.1930
    Kunszentmárton, Maďarské království
  • zem. 4.4.2014 (83 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 A hídember
2000 A másik ember iránti féltés diadala
1997 A hal
1995 Sedmý bratříček
1994 Devictus vincit - Legyőzve győz (TV film)
1990 Holnapra a világ (TV film)
1989 Miss Arizona
1988 A miniszter (TV film)
Az angol királynő (TV film)
Egy lepecsételt lakás (TV film)
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1986 Alkony (TV film)
Kérők (TV film)
Éljen Szervác!
1984 Az áldozat visszatér (TV film)
Misi mókus kalandjai
1983 Daliás idök - vyp.
Háry János
1982 Jiný pohled
Čas se zastaví
1981 Lišáček Lup
Rang és mód (TV film)
Syn bílé kobyly
1980 Tisíc let (TV film)
Éljen az egyenlőség (TV film)
1979 Lear király (TV film)
Pro koho platí zákon?
1978 A két Bolyai (TV film)
Amerikai komédia (TV film)
Dübörgő csend
Holló a hollónak (TV film)
K.O.
1977 ...hogy magának milyen mosolya van! (TV film)
A lőcsei fehér asszony (TV film)
Defekt
Haszontalanok (TV film)
1976 Holtvágány (TV film)
1975 Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
Ohnivá znamení smrti
1974 Végül
1972 A tűz balladája (TV film)
1971 Ahoj, bráško!
1970 Szemtől szemben
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Hazai pálya
1968 Aranyszoba (TV film)
Malva (TV film)
1967 A gépírók (TV film)
Postaláda (TV film)
Rivalda nélkül (TV film)
1965 Desátník a ti druzí
Két találkozás (TV film)
1964 A tenkes kapitánya I-II
Čtyři děvčata
1963 Dialog
Fáklyaláng (TV film)
Félúton
Május (TV film)
1961 Az ígéret földje
Veréb utcai csata (TV film)
1960 Dvě patra štěstí
Důstojnická čest
1959 Hranice na dosah ruky
Kölyök
Tegnap
1958 Nyitva a kiskapu
Železný květ
1957 Gerolsteini kaland
Na císařův rozkaz
1956 Egymásért
Propast
Slavnostní večeře
1955 A szánkó (TV film)
Chudák manžel
Láska v kočáře
Malé světlé
1954 Zrození Menyhérta Simona
1953 Den hněvu
Dobrý příklad
Hajdu István igazsága
Krejcárek

TV seriály

1996 Maďarské lidové pohádky (TV seriál) - vyp.
A király, aki nem akarja férjhez adni a lányát (S05E13) - vyp.
Tréfás farkas (S05E12) - vyp.
Hamupipőke (S05E11) - vyp.
další epizody (13)
1993 Kisváros (TV seriál)
1991 Maďarské lidové pohádky (TV seriál) - vyp.
A király kenyere (S04E13) - vyp.
A hólyag, a szalmaszál és a tüzes üszök (S04E12) - vyp.
A gazdag ember három fia (S04E11) - vyp.
další epizody (13)
1986 Doktor Bubo (TV seriál)
Terrorizmus (S03E13)
Krimi (S03E12)
Korrupció (S03E11)
další epizody (12)
1985 Maďarské lidové pohádky (TV seriál) - vyp.
A talléros kalap (S03E13) - vyp.
A csillagász, a lopó, a vadász meg a szabó (S03E12) - vyp.
A szorgalmas és a rest leány (S03E11) - vyp.
další epizody (13)
Doktor Bubo (TV seriál)
Szesz-vész (S03E07)
1982 Misi mókus kalandjai (TV seriál)
Maďarské lidové pohádky (TV seriál) - vyp.
A pulikutya (S02E13) - vyp.
1981 Maďarské lidové pohádky (TV seriál) - vyp.
A rátóti csikótojás (S02E12) - vyp.
Hamupipőke királyfi (S02E10) - vyp.
A csillagszemű juhász (S02E09) - vyp.
další epizody (7)
1980 Maďarské lidové pohádky (TV seriál) - vyp.
A szegény csizmadia és a szélkirály (S01E13) - vyp.
Az égig érő paszuly (S01E11) - vyp.
Róka koma (S01E06) - vyp.
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Kultúrház avatás (E06)
Szép volt fiúk (E05)
Háromnapos ünnep (E04)
další epizody (6)
Doktor Bubo (TV seriál)
Kenguru-bú (S02E13)
Szamár-kór (S02E12)
Jaguár-kár (S02E11)
další epizody (12)
1975 Doktor Bubo (TV seriál)
Kacsa-lap (S02E01)
Az ő ábrándos lelke (S01E13)
Nem minden szarka (S01E12)
další epizody (14)
1973 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A küldetés (E08)
A találkozás (E07)
A temetés (E06)
1972 Frakk, a macskák réme (TV seriál)
György barát (TV seriál)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
1969 Én, Prenn Ferenc (TV seriál)
Bözsi és a többiek (TV seriál)
Vendégségben (E02)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)
Mesterségem a szerelem (E04)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E12)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E10)
Estétől reggelig (E06)
další epizody (6)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)
Fogságban (E11)
další epizody (8)

Divadelní záznam

1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky