foto

Béla Timár

  • nar. 8.10.1947
    Gyula, Maďarsko
  • zem. 1.2.1989 (41 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Napos oldal (TV film)
1981 Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
Lóvátett lovagok (divadelní záznam)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)
1978 A Zebegényiek (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Szellemidézés (divadelní záznam)
1974 Krémes (TV film)
Medik (TV film)
Pendragonská legenda
Sosem lehet tudni (TV film)
1972 A Főnök (TV film)
Lányarcok tükörben
1971 A vasrács (TV film)

TV seriály

1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)
Kell egy véreb! (E02)
Valódi oroszlánbögés (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky