foto

Mary Louise Wilson

  • nar. 12.11.1931 (87 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Humbling
2013 Nebraska
2002 Searching for Paradise
Stage On Screen: The Women (TV film)
1999 24 Nights
Čas zázraků (TV film)
1998 Druhá nebo první
1993 Dobrodružství Hucka Finna
Pan Báječný
Slepý bod (TV film)
1990 Každý vyhrává
Zelená karta
1989 Hřbitov domácích zvířátek
Ďáblice
1988 Cheap Shots
1986 Dům za všechny peníze
1984 Učitelé
1983 Zelig
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1978 Král cikánů
1977 Royal Family, The (TV film)
1972 Příběhy z pískoviště
1971 Going Home
Klute

TV seriály

2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Escape (S09E21)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
The Modern Piece (S03E02)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
You Go to My Head (S01E07)
You Have Insulted Tchaikovsky (S01E04)
Devious Maids (TV seriál)
Proof (S02E12)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Disneyland (S04E02)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Double Date/Mom (S01E07)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1988 Thorns, The (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Lovers and Friends (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

2015 She's The Best Thing In It

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace