foto

Lukas Behnken

  • nar. 9.9.1979 (39 let)
    Landsberg, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Boy
2011 Legenda o Pekelné bráně
2006 Bella
2005 Zpovědní tajemství
2004 Just Hustle
2003 Výzva (TV film)
2002 Tesáky
Válka surfařů
2001 Bulšit
Ohnivé inferno
Taylor's Wall (TV film)

TV seriály

2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Pravda či následky (E08)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Keepers (E06)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S02E02)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Joey Potter and the Capeside Redemption (S06E22)
That Was Then (S06E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Do Over (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Fillmore! (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace