foto

Adam Lazarre-White

  • nar. 21.9.1969 (51 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Haunting at Silver Falls 2
2018 Uncle Drew
2013 Love's Routine
2007 Dannyho parťáci 3

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Hannah Hayes (č. 125) (S07E07)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nemilosrdně (S02E16)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Dušení liberálů (S01E09)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Hostage (S11E14)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Bez oděrek a hematomů (S01E03)
2012 Skandál (TV seriál)
Spies Like Us (S02E06)
2009 Private Practice (TV seriál)
What You Do for Love (S02E21)
Chirurgové (TV seriál)
Sbohem (S06E02)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 The Ropes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky