foto

Katarína Dvořáková

  • nar. Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1994 Macoška (TV film)
1993 Domovníkov syn (TV film)
1992 Klinec (TV film)
O troch točkách (TV film)
Posledný krajec (TV film)
1991 Koleso osudu (TV film)
1990 O popletenej víle (TV film)
1989 Semaforová rozprávka (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 F.T. na cestách
Šlabikár (TV film)
1987 Recesia (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)

Dokumentární

1967 Profily (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace