foto

Katarína Dvořáková

  • nar. Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1994 Macoška (TV film)
1993 Domovníkov syn (TV film)
Tri stromy (TV film)
1992 Klinec (TV film)
O troch točkách (TV film)
Posledný krajec (TV film)
1991 Koleso osudu (TV film)
1990 O popletenej víle (TV film)
1989 Malý somár na dne duše (TV film)
Semaforová rozprávka (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 F.T. na cestách
Šlabikár (TV film)
1987 Recesia (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)

Dokumentární

1967 Profily (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky