foto

Osamu Saka

  • nar. 7.11.1930 (90 let)
    Ósaka, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžóban Sidonia no kiši
2013 Sword Art Online: Extra Edition
2012 Hellsing IX
2009 Hellsing VI
Hellsing VII
2008 Hellsing IV
Hellsing V
Mai-Otome 0: S.ifr
2007 Hellsing III
2006 Hellsing I
Hellsing II
Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG - Individual Eleven
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society
2005 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Ginga eijú densecu: Gaiden
Makai tenšó
1997 Psycho Diver: Mašó bosacu
1995 Gekidžóban Slayers
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
Memories
Činmoku no kantai
1994 Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
Šin kudžakuó
1993 Džúbei a umění nindžucu
Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
Oišinbo: Ničibei kome sensó (TV film)
1992 Oišinbo kjúkjoku tai šikó, čódžu rjóri taikecu!! (TV film)
1991 3x3 Eyes
Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights
Ihara Saikaku: Kóšoku ičidai otoko
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Teito monogatari
1990 City Hunter: Bay City Wars
Kaze no na wa Amnesia
Kidó keisacu Patlabor
1989 Jadžikita gakuen dóčúki
Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
Megazone 23 III
1988 Kikó rjóhei Mellowlink
Makai toši Šindžuku
Tójamazakura učúčó: Jacu no na wa Gold
1987 Bacu & Terry
Daimadžú gekitó: Hagane no oni
Dirty Pair
Kočka Lily
Čódžikú jósai Macross: Flash Back 2012
1986 Go Go Toraemon
Kikókai Galient
Toki no tabibito
1982 Cušimamaru: Sajónara Okinawa
Široi kiba: White Fang monogatari (TV film)
1980 Džúippiki no neko
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban)

TV seriály

2020 Duch ve stroji: SAC_2045 (TV seriál)
2015 Go! Princess Precure (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Sidonia no kiši (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
2011 Blade (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
2010 Magic Kaito (TV seriál)
2008 Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Skull Man (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Black Jack 21 (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
Hi no tori (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Black Jack Special: Inoči o meguru joccu no kiseki (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2000 Vandread (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Sakura to omoide no nidži (S01E16)
1997 Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Kišin heidan (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Anime Himicu no hanazono (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)
Mórecu Ataró (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Oišinbo (TV seriál)
Šókóši Cedie (TV seriál)
1987 Ai no wakakusa monogatari (TV seriál)
City Hunter (TV seriál)
Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
1982 Čódžikú jósai Macross (TV seriál)
1979 Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Džúdó sanka (TV seriál)
1969 Mórecu Ataró (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky