foto

Barbara Wiltshire

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Miranda Does Christmas (TV film)
2011 10 O'Clock Live

TV seriály

2019 The Ranganation (TV seriál)

TV pořady

2017 Frankie Boyle's New World Order (TV pořad)
2016 It's Not Me, It's You (TV pořad)
2013 Was It Something I Said? (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2010 Robert's Web (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky