foto

Terry Kiser

  • nar. 1.8.1939 (79 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Kingsbury Run
2017 Farmer of the Year
2013 A Christmas Tree Miracle
2012 Ničivé tornádo (TV film)
Speed Demons
2011 Doughboy
2010 Mask Maker
2001 See Jane Run
2000 Flamingo Dreams
1998 Divorce: A Contemporary Western
1996 A Delicatessen Story
Hodina pomsty
Zálesák
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Pet Shop
1994 Loving Deadly
Tyranosaurus junior
1993 Víkend u Bernieho II
1992 Superpilot
1991 Oživlá panenka
1990 Za pomezní čarou
1989 Chameleons (TV film)
Víkend u Bernieho
1988 Pátek třináctého 7
1987 Offspring, The
Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
1984 Surf II
1983 Hvězdolet I. (TV film)
Manimal (TV film)
1982 Hlavní podezřelý (TV film)
Making Love
Příležitost pro šest
Your Place... or Mine (TV film)
1981 Celou dlouhou noc
Krásky
1980 Muži ocele
1979 Bohaté děti
Fast Charlie... the Moonbeam Rider
Superprofesionálové
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Cops and Robin (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1972 Lapin 360
1968 Rachel, Rachel

TV seriály

2016 Running (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Sloužit a dezinfikovat (S02E06)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1996 Good Company (TV seriál)
Goode Behavior (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Carol & Company (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 Off the Wall (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Hail to the Chief (TV seriál)
Half Nelson (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda odpoledne (S02E03)
1984 Cover Up (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Roller Girls, The (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace