foto

Cindy Herron

  • nar. 26.9.1961 (59 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Next Dance
Trable dívčí kapely (TV film)
2004 Lexie
2001 Deadly Rhapsody
1995 Batman navždy
1992 Respekt
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)

TV seriály

1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
1991 Royal Family, The (TV seriál)
1989 Plný dům (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S03E12)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Hudební videoklipy

1989 The Boys - A Little Romance (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 Top of the Pops (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky