foto

George Gore II

  • nar. 15.12.1982 (35 let)
    Fort Washington, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Děsnej dupák
2006 Thugaboo: Sneaker Madness (TV film)
1999 Střípky vzpomínek
1997 Ďáblův advokát
1996 Eddie
1992 Respekt

TV seriály

2013 Second Generation Wayans (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Noční můry (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)

TV pořady

2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 My Wife and Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace