foto

Örjan Ramberg

  • nar. 26.2.1948 (71 let)
    Gothenburg, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Scener ur ett kändisskap
2007 August (TV film)
Spöksonaten (TV film)
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
2003 Föräldramötet
Paradiset
2002 Kommer du med mig då
2001 Puder
Sprängaren
1998 Sjunde skottet, Det
1997 En kvinnas huvud
1996 Nu är pappa trött igen!
1994 Stockholm Marathon
1993 Sökarna
1992 Karlsvognen
1991 Till Julia (TV film)
1988 P.S. sista sommaren
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
Lysande landning (TV film)
Träff i helfigur (TV film)
1986 Älska mej
1985 Proradná jak voda
Stilleben
Svindlande affärer
1984 Sköna juveler
1979 Repmånad eller Hur man gör pojkar av män
1978 Chez nous
1976 Jack

TV seriály

2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Alex mamma har en ny kille (S02E03)
2010 Solsidan (TV seriál)
Inflytten (S01E01)
2009 Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)
2008 Häxdansen (TV seriál)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace