foto

Carina M. Johansson

  • nar. 21.3.1960 (60 let)
    Gothenburg, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Tisdagsklubben
2019 Sune žení dědu
2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
2009 Någon Annanstans
2007 Pirret
2006 Den som viskar (TV film)
2004 Populärmusik från Vittula
2003 Capricciosa
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
Leva livet

TV seriály

2017 Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1968-1969 (E02)
1965-1966 (E01)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
Solbacken: Avd. E (TV seriál)
Solisterna (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky