foto

Jake Cannavale

  • nar. 1.5.1995 (24 let)
    Manhattan, New York, USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Limit of Wooded Country
2016 Interior Teresa
2005 Romance a cigarety

TV seriály

2017 Misfits (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Den leguána (S04E07)
Disneyland (S04E02)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (6)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace