foto

Woo-rim Ko

  • nar. 15.9.2007 (12 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Seokjoojeotaek salinsageon
Sigan wieui jib
2016 Tamjeong Honggildong : sarajin maeul
2015 Daebaewoo
2014 Plačící muž
2013 Chingoo 2
Peulraenmaen

TV seriály

2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
2017 Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Seupai (TV seriál)
2014 Gogyocheosewang (TV seriál)
Hauseu, meiteu (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky