foto

Harold Medford

  • nar. 21.11.1911
    Muskogee, Oklahoma, USA
  • zem. 26.10.1977 (65 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Cape Town Affair, The
Šakalové
1966 Smoky
1964 Fate Is the Hunter
1962 Incident in an Alley
1960 Schachnovelle
1956 The Killer is Loose
1954 Phantom of the Rue Morgue
1952 Operation Secret
1951 Target Unknown
1950 Prokletí nepláčou
1948 Berlin Express
1941 At the Stroke of Twelve

TV seriály

1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)

Dokumentární

1963 Marilyn
1958 South Seas Adventure - původní scénář
1944 Resisting Enemy Interrogation
1941 Kings of the Turf

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace