foto

Mitch Rouse

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Máš padáka!
Nekecej a pádluj!

TV seriály

1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1995 Exit 57 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
Spy School
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
2005 Grown Men (TV film)
2004 Máš padáka!
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
1997 Sweethearts
1996 Proč kočka není pes?
1993 Bourák
V zajetí (TV film)
1992 In the Shadow of a Killer (TV film)
Mário a mafián (TV film)

TV seriály

2015 Transparent (TV seriál)
Oscillate (S02E08)
2012 Sketchy (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Factory (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Blues pracujícího muže (S06E11)
1995 Exit 57 (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Máš padáka!

TV seriály

2012 Sketchy (TV seriál)
2008 Factory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace