foto

Leopoldo Pacheco

  • nar. 21.9.1960 (60 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maria do Caritó
2017 Não Devore Meu Coração
2016 O Caseiro
2011 Essa Maldita Vontade de Ser Passaro
2010 Aparecida: O Milagre
2009 Ready or Not
2006 Veias e Vinhos - Uma História Brasileira

TV seriály

2016 Velho Chico (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Cheias de Charme (TV seriál)
2009 Paraiso (TV seriál)
2008 Cesta za pokladem (TV seriál)
2007 Láska v Amazonii (TV seriál)
Paraíso Tropical (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky