foto

Bradley Cooper

  • nar. 5.1.1975 (43 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

BAFTA

Razzies

AACTA International Awards

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Prince of Providence
2018 Avengers: Infinity War
Pašerák
Zrodila se hvězda
2017 Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Týpci a zbraně
Ulice Cloverfield 10
2015 Aloha
Baby, Baby, Baby
Dokonalý šéf
Joy
2014 Americký sniper
Serena
Strážci Galaxie
2013 Making a Scene
Movie: The Movie 2V
Pařba na třetí
Špinavý trik
2012 Naboř a ujeď
Terapie láskou
The Words
Za borovicovým hájem
2011 Kaylien
Pařba v Bangkoku
Všemocný
2010 A-Team
Bratrská spravedlnost
Na sv. Valentýna
2009 Až tak moc tě nežere
Pařba ve Vegas
Případ číslo 39
Slečna zamilovaná
2008 Bang Blow & Stroke
New Yorku, miluji Tě!
Older Than America
Půlnoční vlak
Rocker
Yes Man
2007 Bacha na balóny
2006 Lemra líná
2005 Nesvatbovi
2004 Láska v přímém přenosu (TV film)
2003 Poslední šance (TV film)
2002 Bending All the Rules
Stella Shorts 1998-2002
Strach v přímém přenosu
2001 Léto k nepřežití
2000 Wall to Wall Records (TV film)

TV seriály

2016 Všemocný (TV seriál)
Nepořádek (E19)
Zabití Eddieho Morry (E12)
2015 Všemocný (TV seriál)
Vedlejší účinky zahrnují... (E06)
Pilot (E01)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (7)
2006 Alias (TV seriál)
Existuje jediná Sydney Bristowová (S05E12)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noc (S06E20)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Alias (TV seriál) - herec, a.z.
Střípky paměti (S03E10)
Nemesis (S03E06) - a.z.
Odhalení (S02E22)
další epizody (11)
2002 Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Sbližování 2. část (S02E09)
Sbližování 1. část (S02E08)
další epizody (22)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Má vina (S01E09)
Čas ukáže (S01E08)
další epizody (10)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Svobodní se přece střílejí (S02E04)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
One Soldier's Story: The Journey of American Sniper
2000 Stezky v divočině (TV seriál)
1994 Letem světem (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
87. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2015 (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)
Guardians of the Galaxy: Uncovered (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 19th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
Katie (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 2009 MTV Movie Awards (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Lady Gaga & Bradley Cooper - I'll Never Love Again (hudební videoklip)
Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born) (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Zrodila se hvězda

Hudební videoklipy

2018 Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born) (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zrodila se hvězda

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(2 795)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace