foto

Silje Nordseth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Věž
2015 Iđitsilba
2011 Til siste hinder
2010 Andělé z East Endu
Domů na Vánoce
2007 Dům bláznů
O' Horten

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Jævla Ålesund (S02E07)
2018 Rekyl (TV seriál)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (5)
Stanice Valkyrien (TV seriál)
Post Mortem (E07)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Samé lži (S01E08)
Minulosti neutečeš (S01E04)
Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tresčí játra a karamely

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky