foto

Lucilla Morlacchi

  • nar. 29.4.1936
    Milan, Lombardy, Itálie
  • zem. 13.11.2014 (78 let)
    Milan, Lombardy, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Porta sbagliata, La (TV film)
1965 Amore, Un
1963 Gepard
1962 Storia milanese, Una
1961 Korsičtí bratři

TV seriály

1976 Solo la verità (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace