foto

Anna Croneman

  • nar. 15.4.1968 (51 let)
    Ånge, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 All Inclusive
2013 Faro
2009 I skuggan av värmen
2003 Kontorstid
2002 Livet i 8 bitar
Möte med ondskan
2001 Familjehemligheter
1999 Straydogs
1998 Aligermaas äventyr
Veranda för en tenor

TV seriály

2010 Drottningoffret (TV seriál)
2008 Kungamordet (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace