foto

Jace Daniel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tune Out
2017 Tomorrow, Maybe
2015 Green Room
2010 A Walk in My Shoes (TV film)

TV seriály

2011 Grimm (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Experimental Job (S04E11)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tune Out
2017 Tomorrow, Maybe

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tune Out
2017 Tomorrow, Maybe

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Tune Out
2017 Tomorrow, Maybe

Producentská filmografie

Filmy

2019 Tune Out
2017 Tomorrow, Maybe

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Tomorrow, Maybe

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Tune Out

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky