foto

Joseph E. Gallagher

  • nar. 11.11.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Ring of Fire (TV film)
2009 Golden Door
2008 Good Behavior (TV film)

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Safe Space (S02E01)
Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
2018 Reverie (TV seriál)
Point of Origin (E10)
The Key (E09)
Despedida (E08)
další epizody (9)
Chyťte ho! (TV seriál)
Curtains (S02E08)
Banana Split (S02E07)
We'll Let You Know (S02E04)
další epizody (4)
2017 Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Pelyňkové proroctví (S01E12)
Všechno nebo nic (S01E11)
další epizody (13)
Hap & Leonard (TV seriál)
No Mo' Mojo (S02E06)
Pie a la Mojo (S02E05)
Bad Mojo (S02E04)
další epizody (6)
2016 Bosch (TV seriál)
Královna mučedníků (S02E09)
Čas zmizet (S02E07)
Únos (S02E05)
další epizody (4)
Mystérium sexu (TV seriál)
Soukromá věc (S04E10)
Noc a den (S04E09)
Topeka (S04E08)
další epizody (10)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
2014 Matador (TV seriál)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Sons of Nevada (E21)
Unfinished Business (E20)
Past Lives (E19)
další epizody (11)
2012 Vegas (TV seriál)
Estinto (E10)
Masquerade (E09)
Exposure (E08)
další epizody (9)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Krysař (S02E19)
Ilegální zápas (S02E18)
další epizody (6)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Dobrý odhad (S02E09)
Černý pátek (S02E07)
další epizody (11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Přede mnou nový svět (S02E10)
2008 Easy Money (TV seriál)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Seven (E08)
další epizody (10)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Vedoucí postavení (S03E11)
Noc amatérů (S03E09)
Zakázaná skořice (S03E07)
další epizody (6)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Fůze a kapitál (S02E09)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Charmed (TV seriál)
Breaking the Cycle (S02E13)
2018 Salvation (TV seriál)
Zdrávas Maria (S02E12)
Vězňi (S02E10)
2014 Matador (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1993 Bella Block (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky