foto

Eugene Cordero

  • nar. Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Golden Arm
Kalifornský sen
2019 The Patients
2018 Armed
2017 Aswang Next Door
Kong: Ostrov lebek
2016 Krotitelé duchů
Mike i Dave sháněj holku
2014 Our RoboCop Remake
2013 Everything Is Samuel L. Jackson's Fault
Králové léta
Tajné hrátky
2011 Mash Up (TV film)
Worst. Prom. Ever. (TV film)
2010 Chlupatá odplata
Rande v Římě

TV seriály

2020 Star Trek: Lower Decks (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Carol's Second Act (TV seriál)
Carol's Crush (E16)
Dobré místo (TV seriál)
Kdykoli budeš chtít (S04E13)
2019 Tacoma FD (TV seriál)
Fire at the Dispensary (S01E10)
I'm Eddie Penisi (S01E09)
Where's the Beefcake (S01E08)
další epizody (10)
The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 4: Sanctuary (S01E04)
Weird City (TV seriál)
A Family (E02)
Černé pondělí (TV seriál)
364 (S01E02)
365 (S01E01)
I'm Sorry (TV seriál)
These Are My Fingers (S02E02)
2018 Dobré místo (TV seriál)
Janet (×4) (S03E09)
Balada o Donkey Dougovi (S03E05)
Všechno je v cajku (S03E01)
Those Who Can't (TV seriál)
Yes We Scan (S03E13)
Wrecked (TV seriál)
Six Feet (S03E03)
Bush Man (S03E01)
Grace a Frankie (TV seriál)
Zákaz vycházení (S04E08)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a High School Reunion (with Joe Lo Truglio) (E06)
I'm Sorry (TV seriál)
Divorce Fantasy (S01E07)
Making History (TV seriál)
Night Cream (E07)
Dobré místo (TV seriál)
Co mě motivuje (S01E11)
Grace a Frankie (TV seriál)
Vloupání (S03E04)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh's Ex-Girlfriend is Crazy. (S03E04)
Who Is Josh's Soup Fairy? (S02E08)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Crime & Punishment (S04E22)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
A Woman First (S06E09)
Qatar (S06E06)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Dobré místo (TV seriál)
Jason Mendoza (S01E04)
Teachers (TV seriál)
Sex Ed (S01E08)
Hall of Shame (S01E04)
Zornův syn (TV seriál)
Chuť Zephyrie (E05)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Why Is Josh’s Ex-Girlfriend Eating Carbs? (S02E05)
Where Is Josh's Friend? (S02E01)
2015 Other Space (TV seriál)
The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I’m Going on a Date with Josh’s Friend! (S01E04)
Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Zakladatelská listina (S01E03)
Profesionální lháři (TV seriál)
Společníci (S03E04)
Bum (S03E03)
Bezmoc (S03E02)
další epizody (4)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S04E15)
2013 Drunk History (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Steven Universe (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Cazsh Dummy Spillionaires (S03E01)
2011 Up All Night (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
The Search (S07E14)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Divorce (S08E01)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky