foto

Brendan McCarthy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Life Lived
Utajená pravda
2015 Helen Keller vs. Nightwolves
Nesmrtelný
Pád Země (TV film)
2013 Holy Ghost People
2012 A Green Story
2011 Poolboy: Drowning Out the Fury
2005 2001 maniaků
2004 Works, The
2001 61* (TV film)
Když se duchové zlobí (TV film)

TV seriály

2018 American Horror Story (TV seriál)
Could It be... Satan? (S08E04)
2016 Shooter (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
React tým (S13E15)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
2014 Legenda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Defiance (TV seriál)
The Bride Wore Black (S01E10)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Loose Ends (S03E09)
Watching the Detectives (S03E08)
The Man Behind the Curtain (S03E07)
další epizody (6)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Beznaděj (S05E06)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
Čas pro jakoukoli změnu (S05E01)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (5)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Starý známý (S01E01)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace