foto

Shane Graham

  • nar. 21.12.1990 (29 let)
    Bryan, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ride
2017 I Do... Until I Don't
2015 Girl on the Edge
2014 Chlapectví
2009 ExTerminators
2005 Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
2000 Cicadas

TV seriály

2019 The Son (TV seriál)
Ten Dollars and a Plucked Goose (S02E02)
Numunuu (S02E01)
2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
Marriage Bond (S01E07)
The Buffalo Hunter (S01E06)
další epizody (8)
2015 Into the Badlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky