foto

Josephine Ford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Judy and Punch
2017 Cargo
War Machine
2015 V mužském objetí
2014 Agrese
Cesta
2010 Království zvěrstev
2009 Poslední výlet
2006 Stranded
Vražda v lepší společnosti (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
2002 Road from Coorain, The (TV film)
2001 My Brother Jack (TV film)
1988 Rikky a Pete
1987 Petrovova aféra (TV film)
1986 More Things Change..., The
1985 Hot Target
The Quiet Earth
1982 Lovná zvěř
We of the Never Never

TV seriály

2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Romper Stomper (TV seriál)
Anabasis (E06)
Chaos (E05)
The Dark Heart Of Things (E04)
další epizody (6)
2017 Seven Types of Ambiguity (TV seriál)
2016 Cleverman (TV seriál)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The Breakout (E05)
další epizody (7)
2013 The Time of Our Lives (TV seriál)
2007 Kick (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 Kidnapped! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace