foto

Massimo Sarchielli

  • nar. 9.4.1931
    Florence, Tuscany, Itálie
  • zem. 11.5.2010 (79 let)
    Rome, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Svatební horečka v Campobello
2008 All Human Rights for All
Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Zběsilá krev
2007 Armáda démonů: Matka slz
Il nascondiglio
Rabdomante, Il
2006 Buona battaglia - Don Pietro Pappagallo, La (TV film)
Tajemství hrobky
2005 Callasová a Onassis (TV film)
2003 Augustus, první císař římský (TV film)
Dobrý den, noci
Dobrý papež (TV film)
Enzo Ferrari (TV film)
Gente di Roma
Pod toskánským sluncem
Tanec na tři doby
2001 Cavalieri che fecero l'impresa, I
Láska a válka (TV film)
Vajont - šílenství mužů
Vrah přichází v noci
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Lužinova obrana
1999 Via degli angeli, La
1998 Fantom opery
Prima la musica, poi le parole
Something to Believe In
1997 Decisionista, Il
Torino Boys (TV film)
1996 Albergo Roma
L'arcano incantatore
Terra di mezzo
1995 Empoli 1921; film in rosso e nero
1994 Con gli occhi chiusi
La stanza accanto
Voll normaaal
1993 Bonus malus
Magnificat
Pravidla zabíjení (TV film)
1992 Nessuno
1991 Amore sconosciuto, Un
Michelangelo (TV film)
Touha létat
1990 Aquile (TV film)
Death Has a Bad Reputation (TV film)
Hora odvahy
1989 Casa delle anime erranti, La (TV film)
Jarní vody
Musica per vecchi animali
Příběh chlapců a dívek
Soudce (TV film)
1988 Colpo, Il (TV film)
Fun Jump (TV film)
Horalka (TV film)
1987 Monaca di Monza, La
Sicilián
Ultimo minuto
1986 Atto d'amore (TV film)
Salome
Tenente dei carabinieri, Il
1985 Assisi Underground, The
Bláznivá dovolená v Evropě
Desiderando Giulia
Jestřábí žena
Král David
Liberté, égalité, choucroute
Matka Ebe
Žena snů
1984 Scandalo perbene, Uno
1983 Petomane, Il
Plášť do deště
Taxikář
1982 Bože, to je dnes klidný večer
Morte in Vaticano
Noc svatého Vavřince
Porca vacca
Viuuulentemente mia
1979 Černá řada
Od Corleone až po Brooklyn
1974 Donna è bello
Poliziotto è marcio, Il
Poslední dny Mussoliniho
1973 Masakr v Římě
Non ho tempo
Ve spárech mafie
1972 Imputazione di omicidio per uno studente
1971 No, sono vergine!
Policeman
1870 (TV film)
1970 Konformista
Zlomek strachu
1969 Perverzní příběh Beatrice Cenci
1968 Grazie, zia
Město psanců
Vymahač
1967 Bandidos
Fai in fretta ad uccidermi... ho freddo!
Námořník z Gibraltaru
10.000 dollari per un massacro
1966 K.O. va e uccidi
Téměř dokonalý zločin
1965 Giulietta a duchové
Majordome, Le

TV seriály

2009 Mostro di Firenze, Il (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Tre addii (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)
1995 Voci notturne (TV seriál)
1993 La scalata (TV seriál)
Truhanes (TV seriál)
1990 Blaues Blut (TV seriál)
Gorille, Le (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1988 Dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin, Les (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1976 Alle origini della mafia (TV seriál)
1970 Lotta dell'uomo per la sua sopravvenza, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace